Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ FINAL FOUR 2016





            Πριν από την έναρη του αγώνα τα μετάλλια, οι τιμητικές πλακέτες και το Κύπελο του Πρωταθλητή περιμένανε τους...κατόχους τους.

 
 
 
 

Κύπελο Πρωταθλητή 2016
 
 

Οι πλακέτες της Τιμητική βράβευσης,
του MVP  και του Πρώτου Σκόρερ








      Η ομάδα  aerobic του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου χόρεψε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.











Για άλλη μία χρονιά πολλοί συμφοιτητές και φίλοι των αθλητών
παρακολούθησαν τους Τελικούς !




ΤΙΜΗΤΙΚΗ  ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 
       Από πέρσι έχει καθιερωθεί η τιμητική βράβευση κάποιου συμμετέχοντα στο Πρωτάθλημα μπάσκετ του ΑΠΘ. 
        Φέτος αποφασίστηκε να τιμηθεί ο φοιτητής της Δασολογίας Πάρις Θεοδώρου,  ο οποίος πήρε μέρος για 14η συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση !
 
     Πλέον εδώ και χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με αντικείμενο διαφορετικό των σπουδών του, όμως καθώς διατηρεί την ιδιότητα του φοιτητή συνεχίζει να βοηθάει την ομάδα του Τμήματός του όντας ο καλύτερος παίκτης της. Κίνητρό του για αυτή του την επιλογή είναι "η αγάπη του για το μπάσκετ και η καλή παρέα με τους συμπαίκτες του", όπως μας είπε.
 
    Την βράβευση έκαναν  ο Κοσμήτορας της Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος  κ. Δημήτρης Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Τμήματος  Γεωπονίας κ. Απόστολος Αποστολίδης.
 
 
 
ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ( M.V.P. )
 
 
  
  Ως Πολυτιμότερος Παίκτης του Τουρνουά αναδείχθεικε ο Απόλλων Δεληγεώργης του ΤΕΦΑΑ, ο οποίος είναι αθλητής του Φίλιππου Βέροιας (Α2 Εθνική Κατηγορία ).
 
  Η βράβευση έγινε από έναν πρώην επαγγελματία αθλητή, τον κ. Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος έχει πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις. Με περισσότερες από 100 συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες έχει παίξει  επίσης  στον Παναθηναικό, τον ΠΑΟΚ (αρχηγός), τον Άρη κ.α.
 
 
 
 
 
ΠΡΩΤΟΣ  ΣΚΟΡΕΡ
 
 
 

  Πρώτος Σκόρερ του Τουρνουά αναδείχθηκε ο Θόδωρο Κωστακίδης του Μαθηματικού, ο οποίος σημείωσε στους δύο αγώνες 58 πόντους.

    Την βράβευση έκανε όπως κάθε χρόνο  ένας επαγγελματίας αθλητής. Αυτή τη χρονιά έγινε από τον κ. Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος έχει υπάρξει αθλητής Εθνικών ομάδων, του Παναθηναικού, του ΠΑΟΚ (αρχηγός), του Άρη κ.α.



 
ΜΕΤΑΛΛΙΑ   -  ΚΥΠΕΛΛΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

 Οι κύριοι Δημήτρης Κωβαίος και Απόστολος Αποστολίδης απένειμαν τα Ασημένια ματάλλια στην ομάδα της Γεωπονίας .Στην φωτογραφία με τον αρχηγό της ομάδας Μάριο Ανδρεάδη.





       Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ Σπύρος Κέλλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Κοσμάς Χριστούλας  απένειμαν στους νικητές τα Χρυσά μετάλλια.





 
Οι νικητές έχουν μόλις παραλάβει το Κύπελλο του  Πρωταθλητή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής εποπτείας του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου, Καθηγητή ΤΕΦΑΑ κ. Γιώργο Δογάνη











Για την καθιερωμένη φωτογραφία...