Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Πρωτάθλημα, Β΄ Ημιτελικός : 6η Ομάδα - 2η Ομάδα : 53-47




Αποτέλεσμα εικόνας για free women's basketball final four
 
    Στον δεύτερο Ημιτελικό της ημέρας έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στην 6η και την 2η Ομάδα. Ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν ένας ενδιαφέρον αγώνας, καθώς οι δύο ομάδες τερμάτισαν δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.
 
    Παρ' όλα αυτά, από το πρώτο δεκάλεπτο η 6η Ομάδα φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι και χωρίς να δυσκολευτεί δημιούργησε μία διαφορά 16 πόντων δείχνοντας ότι θα κερδίσει το παιχνίδι άνετα. Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο η 2η Ομάδα βελτίωσε πολύ την άμυνά της και δεχόμενη μόλις 6 πόντους, κατάφερε το ημίχρονο να κλείσει με μονοψήφια διαφορά πόντων 27-19.
 
      Στο δεύτερο ημίχρονο η 2η ομάδα συνέχισε να έχει την καλή εικόνα του δεύτερου  δεκαλέπτου και στο 30΄ μείωσε στο καλάθι κάνοντας το σκορ 38-36. Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλισε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, κάτι που συνεχίστηκε ως το τελευταίο δίλεπτο όταν με 1:46 για την λήξη το σκορ ήταν 47-45 για την 6η ομάδα. Με ένα τρίποντο το σκορ έγινε 50-45 με 1 λεπτό να απομένει, και από εκεί και πέρα  μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ που πήρε η 6η Ομάδα μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά και να τελειώσει το παιχνίδι με 53-47.
 
    Έτσι η 6η Ομάδα θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την 4η Ομάδα στον Τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει την Τετάρτη 27/5 στις 6 μ.μ., ενώ η 2η Ομάδα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στο Μικρό Τελικό την Τετάρτη 27/5 στις 3μ.μ.
 
 
 
 
 
6η  ΟΜΑΔΑ
 




2η  ΟΜΑΔΑ