Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Β΄Ημιτελικός, Ιατρική-ΤΕΦΑΑ 56-58




ΤΕΦΑΑ    2015


      Στο δεύτερο Ημιτελικό της ημέρας έγινε ανάμεσα στην Ιατρική και το ΤΕΦΑΑ. Το ΤΕΦΑΑ έφτασε στην Τελική φάση με το καλύτερο ρεκόρ νικών-ηττών από τις άλλες ομάδες, και γι΄ αυτό θεωρούνταν φαβορί για τον αγώνα αυτό.  Όμως η εικόνα στο γήπεδο ήταν πολύ διαφορετική.
      Από το πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς μαζί στο σκορ με τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τους να είναι οι 3 πόντοι και η λήξη  του δεκαλέπτου βρήκε την Ιατρική να προηγείται με 18-17. Το ίδιο ενδιαφέρον ήταν και το επόμενο δεκάλεπτο όπου το ΤΕΦΑΑ βελτίωσε την άμυνά του και προηγήθηκε με 32-30.

    Στο δεύτερο ημίχρονο το ΤΕΦΑΑ άρχισε να αυξάνει τη διαφορά, η οποία αρχικέ έφτασε στους 10 πόντους και στη συνέχεια λόγω των βιαστικών επιλογών της Ιατρικής στη επίθεση έφτασε στους 15 όταν το σκορ έγινε 53-38 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί φάνηκε ότι το ΤΕΦΑΑ είχε εξασφαλίσει τη νίκη, όμως η Ιατρική τότε ξεκίνησε την προσπάθειά της να ξαναμπεί  στο παιχνίδι. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα δέχθηκε μόλις 5(!) πόντους σε όλη την τέταρτη περίοδο, και με κάποια εύστοχα μακρινά σουτ κατάφερε στο τελευταίο λεπτό να μειώσει στο ένα καλάθι. Όμως δεν είχε τις δυνάμεις να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή της και σε συνδυασμό με την αστοχία της στις βολές (3/9 στην 4η περίοδο, 14/25 στον αγώνα), το ΤΕΦΑΑ πήρε τελικά τη νίκη με 58-56.


 

ΙΑΤΡΙΚΗ   2015

     Για την Ιατρική 17 πόντους είχε ο Σταματέλλος από τους οποίους τους 8 στην 4η περίοδο (αλλά και αρκετά άστοχα σουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα), ενώ για το ΤΕΦΑΑ 22 πόντους είχε ο Δεληγεώργης.