Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Α' Προημιτελικός : ΣΕΦΑΑ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ


    Την Τρίτη 28/4 ξεκίνησε η τρίτη φάση του Πρωταθλήματος, κατά την οποία πραγματοποιούνται οι 4 ημιτελικοί αγώνες. Οι νικητές των αγώνων
αυτών θα συμμετάσχουν στο Final Four της διοργάνωσης.

    Στον πρώτο από τους αγώνες αυτούς συναντήθηκαν οι ομάδες της Σ.Ε.Φ.Α.Α. και των Μηχανολόγων Μηχανικών, Οι παίκτες της ΣΕΦΑΑ μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα και από νωρίς ( στο 4΄) πήραν μία διαφορά σχεδόν 10 πόντων (12-3) αναγκάζοντας τους Μηχανολόγους να πάρουν το πρώτος τους τάιμ άουτ. Το δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 18-10, ενώ στη συνέχεια οι Μηχανολόγοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι ανεβάζοντας την απόδοσή τους και με επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο 16-15 δεν επέτρεψαν στη ΣΕΦΑΑ να αυξήσει άλλο τη διαφορά.


Σ.Ε.Φ.Α.Α.
 

   Με την έναρξη όμως του δεύτερου ημιχρόνου, η ΣΕΦΑΑ και πάλι ξέφυγε στο σκορ βελτιώνοντας την άμυνά της (δέχθηκε 14 πόντους στην 3η περίοδο) και με τρία διαδοχικά τρίποντα έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη 60-39.


 
 
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 

     Η τελευταία περίοδος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με το παιχνίδι να λήγει με σκορ 66-48.  Έτσι η Σ.Ε.Φ.Α.Α. είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Τελικούς της διοργάνωσης, εξαργυρώνοντας μία καλή ως τώρα πορεία που της επέτρεψε στους νοκ άουτ αγώνες να αποφύγει τους δυνατότερους αντιπάλους του Πρωταθλήματος.

      Από την άλλη, η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Μηχανολόγους, οι οποίοι τηρουμένων των αναλογιών καθώς είχαν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά και κάποιους τραυματισμούς, είχαν μία αρκετά καλή χρονιά, συνεχίζοντας το καλό όνομα μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια είχε πολλές συμμετοχές σε Τελικές φάσεις.

 
 
   Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί συμφοιτητές
και φίλοι των αθλητών...