Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

2ος ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ - ΔΑΣΟΛΟΓΙΑ 60-45







        Το δεύτερο εισιτήριο για την τελική φάση πήρε η ομάδα του Μαθηματικού η οποία επιβλήθηκε αυτής της Δασολογίας με 60-45. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Παρ' όλα αυτά όμως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα από την αρχή είδαν τα δύο διαφορετικά πρόσωπα και των δύο ομάδων.

       Η ομάδα του Μαθηματικού ξεκίνησε μάλλον νευρικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Δασολόγοι να προηγηθούν  με 1-12 στο 6 ΄και 6-17 στο τέλος του δεκαλέπτου με τον Πάρη Θεοδώρου να ηγείται επιθετικά έχοντας σκοράρει 10 πόντους με 2 τρίποντα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν τελείως στο δεύτερο δεκάλεπτο καθώς η ομάδα του Μαθηματικού βελτιώνοντας  τα ποσοστά της στην επίθεση, αλλά παίζοντας και καλή άμυνα έκανε αυτή ένα 17-6 με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο με 23-23.

    Όμως και το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε στους Μαθηματικούς  οι οποίοι με σκορ 21-7 δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας (44-30), την οποία και διατήρησαν ως το τέλος έχοντας προφανώς τον έλεγχο του αγώνα.

    Έτσι οι Μαθηματικοί επιστρέφουν στην τελική φάση του Πρωταθλήματος μετά από 3 χρόνια. Το 2011 μάλιστα είχαν στεφτεί Πρωταθλητές χωρίς να χάσουνε σε κανέναν από τους αγώνες που είχανε δώσει !
  




   Η ομάδα της Δασολογίας τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερά ανοδική πορεία, με απόδειξη τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση μετά από αρκετές χρονιές. Στα πλεονεκτήματα της ομάδας αυτής είναι η συμμετοχή έμπειρων παικτών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί αρκετά χρόνια ως συμπαίκτες. Αυτό που θα χρειαζόταν η Δασολογία για να κάνει ένα βήμα παραπάνω είναι η συμμετοχή περισσότερων παικτών, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε δύσκολους αγώνες σαν το σημερινό.