Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μικρός Τελικός

         Ο πρώτος αγώνας για την τελευταία ημέρα του Final  Four ήταν αυτός για το χάλκινο μετάλλιο, ανάμεσα στους Ηλεκτρολόγους και τους Μηχανολόγους. Οι δύο ομάδες ήταν παρούσες και στο περσινό Fianl Four στο οποίο είχανε κατακτήσει τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
         Οι Ηλεκτρολόγοι είχαν τον πρώτο λόγο ως το δεκάλεπτο του αγώνα όταν και προηγήθηκαν με 17-9.  Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως καθώς οι Μηχανολόγοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και με ένα επιμέρους 12-3 κατάφεραν να προηγηθούν οριακά στο ημίχρονο με 21-20. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ηλεκτρολόγοι ήταν πολύ πιο παραγωγικοί και κατάφεραν να μετατρέψουν το σκορ από 28-31 εις βάρος τους , σε 41-33 στο 30΄.  Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Ηλεκτρολόγοι κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά που είχαν και να την αυξήσουν λίγο ως το τελικό 58-46.
        Ο Στέργιος Λέντης σημείωσε για δεύτερο αγώνα στο Final Four  19 πόντους φτάνοντας πολύ κοντά στο βραβείο του Πρώτου Σκόρερ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ   Μ.Μ.Υ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ : Φρουζάκης 7, Μουστάκης  5 (1), Βαρδουνιώτης, Παπαγεωργίου 7, Μάντζιαρης , Βεγήρης , Τικτόπουλος, Λυκάρτσης , Μπάκας 12, Πεταλίδης  , Λέντης (Αρχηγός) 19, Μυλωνάκης.



ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ : Συμεωνίδης  14, Νικολούδης 16(1) , Γενναίος 4, Τασκούδης, Κουμπουρέλος 4, Βούζας 4, Κωστής, Νυφαντής, Τρουμπούνης (Αρχηγός) 4, Βλάχος.



Δυνατές  "μάχες" κάτω από τα καλάθια
Νίκος  Φρουζάκης (ΗΜΜΥ)

Οι δύο αρχηγοί των ομάδων  Στέργιος Λέντης (Ηλεκτρολόγοι) 
 και Κώστας Τρουμπούνης (Μηχανολόγοι)

Προβληματισμένοι οι Μηχανολόγοι όταν έχασαν το προβάδισμα στο σκορ.

 Οι Ηλεκτρολόγοι ικανοποιημένοι στο τελευταίο time out λίγο πριν τη λήξη.