Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ 1ης ΦΑΣΗΣ - Κατάταξη ομάδων.



       Με  την ολοκλήρωση όλων των αγώνων της πρώτης φάσης έχουμε την τελική βαθμολογία και κατάταξη ανά όμιλο. Φέτος για την πρώτη φάση έγιναν 60 αγώνες, οι οποίοι όπως είχε προγραμματιστεί τελείωσαν πριν τις διακόπες των Χριστουγέννων. 
     Οι μόνες ομάδες που τελείωσαν αήττητες ήταν το Τ.Ε.Φ.Α.Α και οι Ηλεκτρολόγοι (όμιλοι Γ΄  & Δ΄). Η τελευταία εβδομάδα της φάσης αυτής ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες καθώς κρίθηκε η  τρίτη θέση του Γ΄ομίλου και η πρόκριση στην επόμενη φάση  στον αγώνα μεταξύ Νομικής και Οικονομικού 2, στον πρότελευταιο αγώνα  μεταξύ ΤΕΦΑΑ και Πληροφορικής οι πρώτοι εξασφάλισαν την πρώτη θέση του Γ΄ομίλου, ενώ στον τελευταίο αγώνα μεταξύ Πολιτικών Μηχανικών και Φιλοσοφικής 2 κρίθηκε η δεύτερη θέση του Δ΄ομίλου .
       Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν αυξημένη η παρουσία θεατών στους αγώνες οι οποίοι έρχονταν για να παρακολουθήσουν τους συμφοιτητές τους.  Μάλιστα σε κάποιους αγώνες η παρουσία τους εκτός από πολυάριθμη ήταν και εντυπωσιακή καθώς είχαν στη διάθεσή τους πανό, τύμπανα κλπ. !


    Σε επόμενη ανάρτηση θα περιγραφεί ο τρόπος διαξαγωγής της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος και η δημιουργία των νέων ομίλων.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ  Α΄ ΦΑΣΗΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ :       Μαθηματικό 9, Φυσικό 9, Φιλοσοφική 8, Πληροφορική 8, Φαρμακευτική 6, Αρχιτεκτονική 5.
Β' ΟΜΙΛΟΣ :    Μηχανολόγοι 9, Γεωπονία 9, Οικονομικό 8 , Δασολογία 7, Γεωλογία 6, Οδοντιατρική 5.
Γ' ΟΜΙΛΟΣ :   Τ.Ε.Φ.Α.Α. 10, Κτηνιατρική 9, Νομική 8,  Οικονομικό2 7, Ιατρική Πληροφορικής 5, Τοπογράφοι 2.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ :   Ηλεκτρολόγοι 10, Πολιτικοί Μηχανικοί 9, Φιλοσοφική2 8, Ιατρική 7, Ιστορικό 6, Χημικοί Μηχανικοί 5.