Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Α.Π.Θ. 2011-12


      Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θα διοργανώσει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Θ.  Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα εκπροσωπούνε τμήματα ή σχολές του Α.Π.Θ. Κάθε τμήμα ή σχολή μπορεί να εκπροσωπηθεί από μία ή περισσότερες ομάδες (12-15 παικτών).
      Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα  συγκροτούνται από τους ίδιους τους φοιτητές οι οποίοι στη συνέχεια θα δηλώσουν μέσω του εκπροσώπου τους τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Η δήλωση γίνεται στη γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου ή στέλνοντας mail στη διεύθυνση nikoskou@ad.auth.gr  .
    Την Τριτη 4 Οκτωβρίου έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων (ανεξάρτητα εάν είχανε δηλώσει έως τότε την ομάδα τους)  στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Στη συνάντηση ενημερώθηκαν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ομάδων στο Πρωτάθλημα και τον τρόπο διεξαγωγής του.
    Την επόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα γίνει η ΚΛΗΡΩΣΗ του Πρωταθλήματος στις 3μ.μ. στο γραφείο 24 του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Στην κλήρωση μπορούν να παραστούν και εκπρόσωποι ομάδων που δεν θα έχουν ακόμα υποβάλλει δήλωση συμμετοχής.